Virksomheds horoskop

Hvad er et virksomheds horoskop? 
Flere og flere virksomheder bestiller deres horoskop, fordi det giver dem en unikt portræt af virksomheden - på 2 timer. Portrættet omfatter virksomhedens DNA, dens kerneopgave og dens højere formål. I én samtale! 


Hvad får I?
I får et dybt, ærligt og nøgternt perspektiv på virksomhedens DNA. Hvad er virksomheden gjort af? Hvilke værdier bygger den på? Hvad er dens egentlige vision og mission? Hvor er den måske kommet væk fra sin bane? Hvor kan den vækste meningsfuldt?

Jeg pinpointer virksomhedens aktuelle situation og cyklus: Hvad foregår der lige nu i virksomhedens liv - og hvordan kommer I bedst videre med jeres udfordringer og potentialer?


Hvad får I som en særlig treat, når I vælger denne ydelse? 

Hvis I allerede har fået lavet et horoskop for virksomhedens stifter eller øverste ledelse, kigger jeg på, hvordan du/I som executive matcher virksomheden - og måske kan forbedre samspillet med den, så den gror optimalt. 


Hvordan gør vi i praksis?

Jeg tilbyder face to face konsultationer på mit kontor nord for København eller online via ZOOM. Husk at sende mig dine fødselsdata + sted samt tidspunktet for oprettelsen af din virksomhed. 


Optagelser:

Du/I er velkommen til at optage sessionen.

Hvis vi mødes online, sender jeg en videooptagelse af sessionen. 


Andre spørgsmål? 

Konktakt mig eller læs mere under: Hvordan arbejder vi sammen?
DKK: 17.900,- Virksomheder


DKK: 5.800,- Selvstændige  • Virksomhedshoroskop
  • Treat: Executive match
  • Online eller face to face
  • Optagelse: Audio // video

Secure Payment.Tag kontakt!