Outplacement

Hvad er outplacement med astrologi?
Har du mistet track i dit arbejdsliv? Savner du et nyt perspektiv på det, du kan og det, du drømmer om? Står du midt i et karriereskifte uden helt at vide, hvilken vej du skal gå? 

Så er et Outplacement forløb måske noget for dig. 

Jeg har som executive coach og ledelsesrådgiver hjulpet mange ledere i den svære livsovergang, som et karriereskifte ofte er: Fyldt med usikkerhed, tvivl, vrede, kaos eller længsel efter noget, der er uklart. 

Jeg hjælper dig med at skabe et livsændrende perspektivskifte, som bliver et goddag til en ny start. 

 
Hvad får du?
Outplacement forløbet foregår over 5 x 1,5 time foruden en indledende samtale og en afsluttende evaluering efter ½ år. Forløbet er altid skræddersyet til dit behov, men omfatter: 

>> En indledende samtale på ½ times tid i telefon eller online. Her stiller vi skarpt på din situation og finder samtidig ud af, om vi har et match. 

>> Vi bruger dit Karrierehoroskop til at pin-pointe dine  ressourcer, potentialer, motivationer, livsdrømme og blokerende vaner og overbevisninger. 

>> Vi zoomer ind på, hvilke elementer dit kommende arbejdsliv skal bestå af, så du får bragt dig selv bedst og bæredygtigt i spil.

>> Vi arbejder undervejs med små, konkrete  "hjemmeopgaver", som binder forløbet sammen og forankrer det i din hverdag. Hvad kan du handle på allerede nu, for at give dine karrieredrømme ben at gå på? 

>> Vi udarbejder i fællesskab en plan, som guider dig til at nå dine nye mål.  

>> Vi følger op over telefon eller ZOOM ½ år efter, hvis du har behov. Denne opfølgning er gratis.


Hvordan gør vi i praksis?

Jeg tilbyder konsultationer face to face på mit kontor nord for København, online via ZOOM eller en kombination af begge dele.  


OBS: Når du vælger et outplacement forløb, starter vi med at mødes til ½ times samtale over ZOOM for at finde ud af, om vi har et match. Går du videre, er samtalen gratis. Gør du ikke, koster den 950- kr. Kontakt mig på mail, så vi kan aftale tid til samtalen!


Optagelse:

Du er velkommen til at optage sessionerne.

Hvis vi mødes online sender jeg dig videooptagelsen efterfølgende.
DKK: 15.800,- + moms


  • Indledende samtale 
  • 5 sessioner x 1,5 timer
  • Opfølgning efter ½ år
  • Karrierehoroskop
  •  Hjemmeopgaver
  • Online // face to face: 

Secure Payment.