Søger du en professionel erhvervsastrolog?


Baggrund

Jeg har en lang karriere som underviser, chefkonsulent og senere selvstændig ledelsesrådgiver med fokus på organisations- og  ledelsesudvikling i offentlige og private virksomheder.

Mit primære arbejdsfelt er kulturel og strategisk forandring, udvikling af lederteams og executive mentoring. Se: www.pernilleboge.dk for cases og kunder.

I 2020 grundlagde jeg Cosmic Node Astrology, som er et selvstændigt site der viser, hvordan jeg professionelt integrerer erhvervsastrologi i mit arbejde som ledelsesrådgiver.  

Det var ikke uden tøven, at jeg åbnede den erhvervsastrologiske flanke, men mine ydelser er blevet taget imod med begejstring fra både nye og tidligere kunder.

Af hjertet tak for det!


Erhvervsastrologi

Astrologi er et intuitivt, symbolsk sprog, som mange har en mening om, men som få forstår at tale.

Min interesse for faget startede af nysgerrighed, men voksede parallelt med mine universitetstudier i fag, der også omhandler menneskehedens store spørgsmål: Filosofi, historie og psykologi.

I mit voksenliv er astrologien blevet en uvurderlig forståelsesramme, når jeg har stået i livskriser. Og langsomt, men sikkert er det også blevet en måde at hjælpe andre på.

I 2019 afsluttede jeg min 3-årige uddannelse til diplomastrolog hos min mentor, Claus Houlberg. Siden begyndelsen af studiet har jeg eksperimenteret med at koble erhvervsastrologi til ledelsesudvikling. Nu arbejder jeg som professionel erhvervsastrolog.
Erhvervsastrologi i praksis?

  • Lyt til podcasten THE LIFE AFTER, hvor jeg fortæller om fremtidens ledelse og min vej ind i professionel erhvervsastrologien her
  • Læs artiklen i soloCEO om at få lagt et karrierehoroskop som selvstændig iværksætter her
  • Læs artiklen i Dansk HR: "På vej mod holistic ressources"? her

 

Vil du vide mere om min baggrund og hvad jeg er optaget af? 

Følg mig på LinkedIn!

Studier

2016 - 2019

Diploma Astrologer, ASAK Copenhagen

2018 - 2019

Growth Edge Coach, Cultivating Leadership

2012 - 2014

ID Mentor, ID Academy

2006 - 2010

Certifications: MBTI, Team Compass, Garuda, Human Developer

2006 - 2008

ID Coach, ID Academy

1996

Graduate Teacher Training Certificate

1988 - 1995

MA: Social Science, History and Communications Roskilde University

Jeg er god til at...

Tænke ud af boxen

Finde ind til essensen

Integrere perspektiver

Skabe kreative løsninger

Om mine kunder...


I vores moderne samfund oplever mange mennesker at sidde fast i gamle mønstre og overbevisninger, som simpelthen ikke virker mere. Informations overload, stress eller udbrændthed er ret almindeligt. Samtidig længes vi efter at gentænke hele vores måde at indrette vores arbejdsliv og vores måder at bedrive ledelse på. 

Mine klienter er mennesker, som vil skabe en lysere fremtid og mening i deres hverdag. Det kan være:

  • Executives eller ledere, som har sat sig for at bryde gamle mønstre og ønsker at finde nye måder at drive og lede deres virksomheder på
  • Organisationer, som ønsker at skabe mere levende, kreative og produktive teams og kulturer eller forfine deres virksomheds strategi 
  • Professionalle midt i deres karriere, som søger klarhed over udfordringer eller en helt ny karrierevej  


Sådan arbejder vi sammen:

step 1


Når du bestiller et HOROSKOP, skal jeg bruge dit  fødselstidspunkt + sted. Det står på din fødselsattest. Kontakt eventuelt: www.sa.dk for mere information.   

Hvis du bestiller HOROSKOP for en virksomhed // et netværk, skal jeg bruge den officielle registreringsdato/CVR. 

Send mig dato samt eventuelle spørgsmål, hvordan du vil mødes - og book din session

step 2


Inden vi mødes analyserer jeg dit HOROSKOP med fokus på de spørgsmål, du har stillet. 

Jeg trækker på min viden om astrologi og min livslange erfaring som ledelsesrådgiver. 

Mit mål er at forberede en mindblowing og nede på jorden konsultation i et sprog, som du forstår - med mindre du er nysgerrig efter at lære det astrologiske sprog at kende! 

step 3


Vi mødes på mit kontor nord for København eller online via ZOOM. Jeg vil garantere dig en fortrolig og helt unik session! 

Hvis du vil, kan du optage sessionen. Hvis vi mødes online, sender jeg dig en videooptagelse af sessionen efterfølgende. 

Hvis du har spørgsmål efter sessionen er du velkommen til at kontakte mig - eller booke en follow up session. Jeg ser frem til at møde dig! 

Tag kontakt!

contact@cosmicnodeastrology.com