Indsigter 

januar 20, 2021

27. maj holder holder jeg til min egen store overraskelse foredrag i Astrologisk Selskab. Det handler om “Horoskoper som udviklingsværktøj i fremtidens virksomheder”. Det har jeg ikke prøvet at holde foredrag om før, men jeg vil gøre mit bedste! For min erfaring er, at værktøjet kan hjælpe ledere og medarbejdere med at skabe bæredygtige virksomheder

januar 18, 2021

Hvorfor bruger jeg som ledelsesrådgiver astrologi til karriererådgivning? Hvordan ser det ud, når jeg taler erhvervsastrologisk? Og hvilke udfordringer står mine kunder med? Det kan du læse mere om i bladet “Stjernerne”. I deres første nummer af 2021 finder du min artikel om erhvervsastrologi: “Horoskoper som udviklingsværktøj i fremtidens virksomheder”. Artiklen handler om Mette  –

december 15, 2020

Jeg tøvede ikke med at sige: JA! Journalist Eva Ørum ringede i sommer for at spørge: Vil du lægge et horoskop for Byens Netværk, som fylder 25 år? Hun var i fuld gang med en jubilæumsbog for det store og velansete netværk indenfor byggebranchen. Et netværk med vidt forskellige aktører lige fra COWI og Designskolen

november 7, 2020

DANSK HR, er modige! De bringer min artikel: “På vej mod Holistic Ressources?” – om astrologisk som HR-værktøj i 2030. Læs artiklen her Eller læs en smagsprøve: Det er blevet hot at opfatte moderne virksomheder som økosystemer, og der tales om agilitet, netværk og bæredygtighed som aldrig før. Spørgsmålet er, hvad metaforen kommer til at

november 7, 2020

Cand. merc. og medstifter af soloCEO, Louise Lyngaa, har fået lagt sit Karrierehoroskop og skriver superfint om sin oplevelse. Læs hendes artikel her eller hop til ydelsen: Karriere horoskop

november 7, 2020

For nylig var jeg gæst i podcaststudiet hos Ulrik Nerløe, DANSK HR, for at tale om erhvervsastrologi og fremtidens ledelse. Lyt med her

contact@cosmicnodeastrology.com