Indsigter 

juni 3, 2021

Berlingske Tidende bringer en fin artikel om mit arbejde med erhvervsastrologi. Artiklen handler om at sætte sit professionelle ry på højkant, når der er noget, man virkelig brænder for. Læs med her

Artikel i Berlingske Tidende

februar 15, 2021

Pernille Bøge interview: Mennesket er ikke en møtrik! Mennesket er en organisme. Og astrologien er et genialt værktøj til at forstå de energier, vi består af. Se interviewet her!

Mennesket er ikke en møtrik! YouTube

februar 3, 2021

Er du nysgerrig på HR-trends i 2021? Så er der inspiration at hente i DANSK HR’s magasin LEDELSE I UDVIKLING. Jeg bidrager med en artikel om, at økosystemet overhaler mikroskopet som metafor for liv, ledelse og organisationer.

Morgendagens ledelse er forhåbentlig holistisk

januar 20, 2021

27. maj holder holder jeg foredrag i Astrologisk Selskab om: “Horoskoper som udviklingsværktøj i fremtidens virksomheder”. Se mere her, hvis du er interesseret i koblingen mellem ledelse, HR og astrologi.

Foredrag i Astrologisk Selskab

januar 18, 2021

Hvorfor bruger jeg som ledelsesrådgiver astrologi til karriererådgivning? Hvordan ser det ud, når jeg taler erhvervsastrologisk? Og hvilke udfordringer står mine kunder med? Det kan du læse mere om i bladet “Stjernerne”.

Artikel om erhvervsastrologi i bladet “Stjernerne”

december 15, 2020

Jeg sagde JA! da journalist Eva Ørum ringede for at spørge: Vil du lægge et horoskop for Byens Netværk, som fylder 25 år? Læs portrættet i bogen og bliv lidt klogere på, hvordan astrologi kan fortælle om et netværks DNA…

Kan man lægge horoskop for et netværk? Ja da!

contact@cosmicnodeastrology.com