Testimonials fra kunder

Tidligere CEO

Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille og den fine subtile og årvågne måde, hvorpå hun lytter til og udfordrer de vanskelige og måske endda tabuagtige emner, der skal vendes for at skabe forandring. Karrierehoroskopet gjorde det lysende klart, at der skulle en markant forandring til for at skabe de resultater, jeg ønskede - menneskeligt såvel som erhvervsmæssigt.

profile-pic
Mikael Arno Tidligere CEO

Institutdirektør DTU

De to sidste dage, efter at jeg besøgte Pernille i forgårs, har været helt fantastiske. Fantastiske fordi jeg pludselig følte mig set af en, som forstod - og kunne hjælpe mig med at forstå - det spændingsfelt af feminin og maskulin energi, som jeg forsøger at manøvrere i. Det har givet mig en masse energi og mod, som hjælper mig i min proces frem mod at skifte karrierespor. Pernille har en fantastisk evne til at skabe en tryg og professionel atmosfære. Jeg har egentlig aldrig troet på astrologi og horoskoper, men uanset hvad jeg har ment om det, så må jeg indrømme, at Pernille virkelig ramte plet i sin analyse!

profile-pic
Helle Rootzen Institutdirektør DTU

Stifter: soloCEO

Det føles grundlæggende som om, at Pernille kan se ind i mig, gennem mig, om bag facaden. Jeg kan nikke genkendende til rigtig meget af det, hun fortæller, ift. de overvejelser og tanker jeg allerede gør mig om mit arbejdsliv og mit liv generelt. Hun rammer ned i nogle ting, som jeg godt ved, men som jeg har ignoreret eller skubbet lidt væk. Og hun italesætter nogle ting, som jeg godt selv kan mærke, men ikke har kunnet identificere eller sige selv. Jeg gik fra samtalen med en større dosis kærlighed til mig selv!

profile-pic
Louise Lyngaa Stifter: soloCEO

Selvstændig konsulent

Pernilles læsning af mit horoskop fra et karrieremæssigt perspektiv var knivskarpt. Jeg følte mig i den grad set og fik belyst både mine stærkeste talenter og mine største udfordringer. Det blev både konkret og motiverende for mig at forfølge. Pernille er udover at være en meget dygtig astrolog også et meget empatisk og troværdigt menneske. Så anbefalingen er hermed givet videre, hvis du har brug for mere afklaring omkring næste skridt for dig selv eller din virksomhed

profile-pic
Kristine Bigrum Tørnqvist Selvstændig konsulent

CEO: BodyMindCompany


Hold nu op. Det var en personlig rejse jeg ikke havde set komme. En rejse ind til mig selv, min barndom, mine forældres indflydelse på den jeg er i dag, min nuværende status og fremtiden. Jeg vil egentlig bare sige: PRØV DET! Og jeg kan i den forbindelse varmt anbefale en kvinde som kan sit kram og er en gudsbenådet formidler og dygtig astrolog. Tak Pernille Bøge for at hjælpe mig med at se mere klart.

profile-pic
Camilla Juel Madsen CEO: BodyMindCompany & AYA HOUSE

CEO: Önling

Pernille er en fremragende og empatisk ledelsesrådgiver, som formår at integrere mange forskellige værktøjer i sit arbejde. Vi kan på det varmeste anbefale et Virksomhedshoroskop med Pernille. Hvis du går til sessionen med åbent hjerte og sind, får du stensikkert brugbare og værdifulde råd, som du både kan bruge personligt og professionelt.

profile-pic
Lotte Ronan CEO: Önling

Centerchef

Sessionen gav mig en dybere indsigt i og forståelse for mig selv. Jeg skriftede perspektiv fra at fokusere på en følelse af inkompetence til at acceptere, at kernen i mine udfordringer handlede om mine værdier og min identitet. Efterfølgende har jeg truffet et meget bevidst valg om et karriereskifte til et job, som i langt højere grad giver mig mulighed for at være tro mod mig selv og mine værdier - og bruge det til at opnå konkrete resultater for organisationen. Jeg kan på det varmeste anbefale andre ledere en session med Pernille - for eksempel hvis de overvejer et karriereskifte.

profile-pic
Helle Mariager Centerchef

Chef i det offentlige

Det geniale ved karriereforløbet er, at man får et nyt billede af sig selv, der både rummer fortid, nutid og fremtid. Man får mulighed for at stoppe op, vende billedet indad og mærke efter: Hvad man vil drage ud af det? Hvilke mønstre skal brydes og hvilke initiativer skal tages? Jeg er begyndt at overveje en helt ny karrierevej, fordi jeg gennem forløbet blev bevidst om en side af mig selv, som jeg ikke har været tilstrækkelig bevidst om.

profile-pic
Chef Chef i det offentlige

Senior UX Professional

Pernille has an insatiable appetite for learning, and is always ahead of the mainstream. She has a black belt in process facilitation, and a huge toolbox and expertise of diverse methodologies within innovation, leadership, organisational development, psychology, coaching and astrology. On top of that, Pernille has a remarkable intuition about her clients, and an uncanny ability to articulate the core of a challenge or situation, which allows her to provide her clients with customised and specific guidance to their challenges and goals.

profile-pic
Betina Merrild Yde Senior UX Professional

Creative Designer

From the very first moment, I met Pernille, I felt recognized and seen. She has a very special charisma, that invites you in and makes you feel at ease. Her ability to listen and guide you is perfectly balanced. After our first consultation, I rushed out the door bursting with renewed energy and confidence, and to this day I revisit her words of wisdom, whenever I need to.

profile-pic
Alexandra K. Creative Designer

School Principal

The way Pernille combined the horoscope with tools of leadership assessment was very useful. Moreover, she was never afraid of bringing experiences from her own life as a leadership counsellor to the table which made the conversations with her very honest and helpful. It feels like calling a really wise friend. To use the horoscope in a psychological manner for personal growth and as a way of locating problem areas, blind spots and new possibilities is not a bad idea at all!

profile-pic
Maja Kvist School Principal

Nysgerrig efter mere?

  • Tjek mine ydelser, læs om mine indsigter eller kontakt mig for at høre mere
  • Lyt til podcasten THE LIFE AFTER, hvor jeg fortæller om fremtidens ledelse og min vej ind i erhvervsastrologien her
  • Læs artiklen i soloCEO om at få lagt et karrierehoroskop som selvstændig iværksætter her
  • Læs artiklen i Dansk HR: "På vej mod holistic ressources"? her