Pernille Bøge

Foredrag i Astrologisk Selskab

27. maj holder holder jeg til min egen store overraskelse foredrag i Astrologisk Selskab. Det handler om “Horoskoper som udviklingsværktøj i fremtidens virksomheder”. Det har jeg ikke prøvet at holde foredrag om før, men jeg vil gøre mit bedste!

For min erfaring er, at værktøjet kan hjælpe ledere og medarbejdere med at skabe bæredygtige virksomheder og livgivende arbejdspladser. Og det trænger vi til!

Du kan tilmelde dig her, hvis du er interesseret i koblingen mellem ledelse, HR og astrologi.

Omtalen af mit foredrag i Astrologisk Selskab lyder:

Enhver større arbejdsplads med respekt for sig selv bruger i dag coachingsamtaler, personprofiler og strategimodeller til at udvikle deres organisation.

Men i takt med behovet for at leve og producere bæredygtigt, bliver det stadig mere oplagt at bruge horoskopet som et ledelsesmæssigt udviklingsværktøj. For det kan lære os noget vigtigt, som vi har glemt på vores virksomheder og i vores arbejdsliv!

Vi har glemt, at mennesker og fællesskaber er natur og derfor består af levende energi. En energi, vi enten kan bruge kreativt, bæredygtigt og værdiskabende. Eller kan undertrykke, så den fører til ubalance, kortsigtede resultater og arbejdsmiljøer uden hjerte og ånd.

Med sit unikke indblik i vores energimønstre hjælper horoskopet os til indsigter om den bæredygtighed, som tiden skriger på – og derfor er det måske ikke helt galt at tro, at værktøjet vinder indpas på de bonede gulve?

I denne interaktive workshop kigger vi gennem konkrete cases på, hvordan erhvervsastrologi i praksis som et holistisk udviklingsværktøj kan skabe bedre arbejdsliv og arbejdspladser. Og hvordan du måske kan blive klogere på bæredygtigheden i dit eget arbejdsliv og i din karriere.

Du er meget velkommen til at sende mig spørgsmål eller kommentarer på forhånd, jeg kan bruge som inspiration til workshoppen. Skriv venligst til: contact@cosmicnodeastrology.com

Og ja – foredraget i Astrologisk Selskab er måske mest for astrologinørder. Men jeg holder også foredrag for jer, der helst vil høre om koblingen mellem astrologi, HR og ledelse fri for fagsnak om planeter!

Skriv eller ring, så du kan høre mere om mine foredrag og workshops.