Artikel erhvervsastrologi

Artikel om erhvervsastrologi i bladet “Stjernerne”

Hvorfor bruger jeg som ledelsesrådgiver astrologi til karriererådgivning? Hvordan ser det ud, når jeg taler erhvervsastrologisk? Og hvilke udfordringer står mine kunder med? Det kan du læse mere om i bladet “Stjernerne”.

I deres første nummer af 2021 finder du min artikel om erhvervsastrologi: “Horoskoper som udviklingsværktøj i fremtidens virksomheder”. Artiklen handler om Mette  – en veluddannet leder på 42, som har søgt min hjælp til et karriereforløb, selv om hun egentlig er mere end glad for sit arbejde:

Mette har på rekordtid gjort lynkarriere, og nu sidder hun i spidsen for en afdeling mellemledere i en stor offentlig virksomhed. Et job mange sikkert ville misunde hende. Og hun er da også glad for det. Hun er ”lykkedes”. Men noget er skævt: ”Jeg føler mig mærkelig drænet, når jeg tager fra arbejde… selv om jeg godt kan li’ det, jeg laver, og har knoklet for at nå dertil. Hvorfor er det mon sådan? Og hvordan bruger jeg min energi bedre i hverdagen?”

Erhvervsastrologi handler om energi

Mette deler udfordring med utroligt mange andre mennesker, der stopper op midt i livet for at gøre status over deres liv og karriere. De har nået det meste, men mangler det vigtigste: At bruge deres energi rigtigt. I artiklen peger jeg på 3 energimæssige udfordringer, som hun må arbejde videre med:

  1. At finde balancen mellem store ambitioner og stille fordybelse
  2. At turde værdsætte det sårbare og bruge det som en styrke
  3. At bruge psykologiske og spirituelle ressourcer bevidst i sit lederskab

Blev du nysgerrig? Lige nu koster det 3 liter økologisk sødmælk at hente bladets onlineversion, men så får du også adgang til et væld af andre artikler om astrologi. Find bladet her

Du kan også vælge at læse mere om karriereastrologi her på sitet.

Eller læse artiklen hvor iværksætteren Louise Lyngaa fra virksomheden soloCEO med egne ord beskriver, hvad hun som iværksætter får ud af et karrierehoroskop. Du finder hendes artikel her .God fornøjelse med det hele!